فرم نظرسنجی کیفیت برگزاری انتخابات انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه هنر-اسفند۹۷

• 0
  • با سلام و عرض ادب لطفا با تکمیل این فرم نظرسنجی ما رو در شناخت خودتون و برگزاری بهتر فعالیتها یاری کنید. نتایج حاصل ازین فرم، متعاقبا اعلام می‌شود.
    1
  • اعلام فراخوان*به نحوۀ اعلام فراخوان انتخابات از طریق سایت دانشگاه چه نمره ای می‌دهید؟
    2
  • نحوۀ اعلام فراخوان و تبلیغات*برای اعلام فراخوان و تبلیغات انتخابات کدام روش‌ها را می‌پسندید؟
    پوستر کاغذی
    وب‌سایت
    شبکه‌های مجازی
    برگزاری جلسات حضوری
    3
  • پوستر یا وب‌سایت؟*چنانچه بین تبلیغات از طریق پوستر کاغذی و استفاده از سایت دانشگاه و شبکه‌های مجازی برای اعلام فراخوان یکی را برگزینید، کدام را انتخاب می‌کنید؟
    پوستر کاغذی
    وب‌سایت
    4
  • ثبت‌نام کاندیداها*به نحوۀ ثبت‌نام نامزدها از طریق سایت دانشگاه چه نمره ای می‌دهید؟
    5
  • اعلام کاندیداها*به نحوۀ اعلام اسامی کاندیداهای انتخابات از طریق سایت دانشگاه چه نمره ای می‌دهید؟
    6
  • اعلام برنامۀ انتخابات*به نحوۀ اعلام برنامۀ انتخابات از طریق سایت دانشگاه چه نمره ای می‌دهید؟
    7
  • برگزاری انتخابات در چند روز*به ایدۀ برگزاری انتخابات در چند روز چه نمره‌ای می‌دهید؟
    8
  • استفاده از تعرفه‌های رنگی*به ایدۀ برگزاری متمرکز و تفکیک تعرفه‌ها با استفاده از رنگ چه نمره ای می‌دهید؟
    9
  • صندوق اخذ آراء*به نحوۀ اخذ آراء چه نمره‌ای می‌دهید؟
    10
  • شمارش و اعلام برگزیدگان*به نحوۀ شمارش آراء و اعلام تدریجی برگزیدگان در سایت دانشگاه چه نمره‌ای می‌دهید؟
    11
  • دبیران انجمن‌ها و کانون‌ها*به نحوۀ مشارکت دبیران انجمن‌ها در اطلاع‌رسانی این دوره از انتخابات چه نمره‌ای می‌دهید؟
    12
  • انتخابات سالم بود؟*رو راست باشید
    13
  • ما چطور بودیم؟*نحوۀ برخورد و پاسخگویی معاونت فرهنگی در طول انتخابات چگونه بود؟
    14
  • ما را از نظرات و پیشنهادات سازندۀ خود بهره‌مند کنید*